Wij combineren ons creatief brein met ons gezamenlijk doel.

Wij maken films die uniek, pakkend en doeltreffend zijn! 

Elk verhaal is uniek! Wij luisteren 
aandachtig naar uw verhaal en vertalen deze naar een prachtige film 

Hoe gaan wij te werk?

Wat goed is om te weten is dat wij de gehele dag met een lach op ons gezicht werken. Wij hebben een positieve mindset en maken graag een praatje met andere mensen. Dit is ook hoe wij te werk gaan. Met volle passie willen wij ervoor zorgen dat er een prachtige video geproduceerd wordt waar jullie trots op zijn en daarnaast doeltreffend ingezet kan worden.

1

Het verhaal

Elk persoon/bedrijf/organisatie is uniek en heeft een eigen verhaal. Na ons eerste kennismakingsgesprek gaan wij, in samenwerking met u, het verhaal en idee uitwerken en maken daar een  plan van aanpak voor. 

2

Concept/Script

Vervolgens zullen wij het idee concreet maken en zullen wij een script uitwerken, zodat alles duidelijk is welke shots er gemaakt zullen worden. Wij maken in overleg met u een planning wat de mogelijkheden zijn. 

3

Productie

Tijdens de opnamemomenten maken wij op locatie de opnames. Deze beelden worden volledig gemonteerd tot een prachtige film. Wij dragen volledig zorg voor de productie, montage en de muzieklicenties voor de film. 

4

Eindresultaat

Nadat wij de film hebben geproduceerd krijgt u de eerste versie te zien. U mag net zoveel feedback geven als u wilt. De video is pas afgerond wanneer niet alleen wij, maar ook u volledig tevreden bent. Samen gaan wij uiteraard voor de WAUW factor.

Samen een bakje koffie doen?

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Kom dan eens gezellig een kopje koffie drinken. Wij reageren snel op de vragen die we binnen krijgen. Liever telefonisch contact of per chat? Ook geen enkel probleem. 

Thee of iets fris
mag natuurlijk ook!

* Deze velden zijn verplicht 

© Copyright - Brand New Films